Geïsoleerde garagedeuren

Geïsoleerde garagedeuren

Geïsoleerde garagedeuren de oplossing voor nieuwbouw

Hartman Garagedeuren heeft een brede diversiteit in het aanbod van garagedeuren en hieronder vallen ook geïsoleerde garagedeuren. Uw garagedeur isoleren kan met de Hormann garagedeuren die de oplossing zijn voor zowel nieuwbouw als de renovatie van bestaande garages.

Uitstraling van geïsoleerde garagedeuren

De isolatie van de garagedeuren van Hörmann is altijd netjes weggewerkt en bovendien zijn ze de perfecte vormgeving voor elke woning en garage. Door de diverse designs van de geïsoleerde Hormann garagedeuren is er voor elk type woning of garage een juiste deur. Dit loopt uiteen van rustiek klassiek tot modern.

De geïsoleerde garagedeuren van Hormann kunnen bestaan uit vier verschillende designs en vier verschillende oppervlaktes. Dit zijn de volgende vier; woodgrain (houtnerf structuur), glad Silk grain, micro-rib en stucco (hamerslag). Alle garagedeuren bevatten isolatie en kunnen worden voorzien van diverse design opties en mooie vensters.

Veilige geïsoleerde garagedeuren

Door de slimme oplossingen zijn de geïsoleerde garagedeuren van Hormann veilig in gebruik. Het systeem is voorzien van een vingerknel beveiliging tussen het paneel en de scharnieren.

De aandrijving zijn voorzien van weerstand herkenning. Als er een persoon of voertuig onder de deur komt dan gaat na de aanraking de deur automatisch terug. De deur kan naargelang gewenst van een inbraakwerend systeem worden voorzien.

Als u op zoek bent naar geïsoleerde garagedeuren dan is de geïsoleerde garagedeur van Hormann de oplossing. Deze kunnen bovendien voorzien worden van garagedeuropeners. Kom langs in onze showroom waar wij u alle mogelijkheden kunnen uitleggen en tonen.

Advies nodig?
Stel uw vraag direct

Of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.