Kunststof garagedeuren

Hartman Garagedeuren levert onder andere sectionaaldeuren en openslaande garagedeuren die een kunststof look hebben. In werkelijkheid bestaan kunststof sectionaal deuren echter niet, want deze zijn van staal, maar door de look hiervan ontstaat er echter verwarring.

Ongeacht het materiaal van deze sectionaaldeuren zijn het garagedeuren die altijd passen; achter de opening van klassieke rechthoekige garages, afgeschuinde hoeken, opgezette togen of geïntegreerde rondingen boven. Dit komt doordat een ‘kunststof garagedeur‘ in tegenstelling tot een kanteldeur niet naar buiten draait. Hierdoor kunt u de plaats voor de garage tot op de laatste centimeter benutten. Dat is niet het enige voordeel van de ‘Geisoleerde garagedeuren‘, want u bespaart ook nog eens ruimte.

Als u voor kunststof  Look garagedeuren of vervanging door kiest, dan zal de sectionaaldeur na plaatsing geen ruimte innemen door middel van veerconstructies aan de zijkant. Daarnaast wordt de sectionaaldeur achter de opening gemonteerd en hierdoor zal de doorrijhoogte en breedte groter zijn dan bij een kanteldeur het geval is.

De diverse ‘kunststof garagedeuren‘ zijn leverbaar in twee isolatiewaarden, zeven dessins, zes profileringen en vrijwel alle RAL-kleuren en voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met Hartman Garagedeuren opnemen.