Rollmatic – OD-plafonddeur

Universeel toepasbaar
RollMatic-roldeuren gaan verticaal open en hebben nauwelijks ruimte nodig in de garage. Door hun constructieprincipe bieden ze maximaal ruimte in en vóór de garage. Ook het plafond blijft vrij en kan bijvoorbeeld voor lampen of als extra opbergruimte worden benut. De vorm van de dagopening van de garage speelt bij de inbouw van garageroldeuren geen rol. Rechthoekig, afgeschuind, met segment- of rondboog. Een RollMatic-garageroldeur van Hörmann past altijd. Om ervoor te zorgen dat uw garagedeur optimaal bij de architectuur van uw huis past, bieden wij de RollMatic-roldeur in diverse aanzichten aan. Voor een natuurlijk aanzicht van de garagedeur kunt u één van de beide houtdecors met het Decograin- of Decopaint-oppervlak kiezen. Of u kiest één van de 11 kleuren voor garagedeuren met dezelfde prijs. En natuurlijk vindt u bij ons ook zijdeuren met hetzelfde aanzicht.

De ruimtebesparende RollMatic OD-plafonddeur is ideaal wanneer men wil renoveren. De smalle constructie van de plafonddeur maakt inbouw mogelijk, ook wanneer er heel weinig ruimte in de garage is. Dankzij de compacte constructie is voor de garagedeur slechts een latei nodig van 60 mm.

De standaard ProMatic-aandrijving kan naar keuze op de rechter of linker horizontale geleidingsrail worden gemonteerd, er is geen extra lateihoogte nodig.

Met de optioneel verkrijgbare SupraMatic-aandrijving gaat uw plafonddeur sneller open en kunt u vanaf de weg direct uw garage binnenrijden. En comfortfuncties, zoals een extra openingshoogte om de garage bijv. te ventileren en de via uw handzender afzonderlijk schakelbare aandrijvingsverlichting, zult u niet meer willen missen.

Deurmotieven

Motieven (met afbeelding)

Kleuren

11 kleuren met dezelfde prijs (met afbeelding)
Decograinoppervlak (met afbeelding)
Decopaintoppervlak (met afbeelding)

Prijs opvragen
Wat kost deze garage?

Geheel vrijblijvend en gratis


Een prijs opvragen van deze garage
Heeft u aanvullende wensen?
Geef deze aan zodat wij u een prijs op maat kunnen geven