Elektrische garagedeuren zorgen voor gemak

Bent u het zat om altijd uit uw auto te moeten stappen om uw garagedeur open te maken of zelfs omhoog te moeten tillen? Dan kunt u kiezen voor een elektrische garagedeur van Hartman Garagedeuren. Elektrische garagedeuren zorgen voor uw gemak, want met een druk op de knop zal de elektrische garagedeur automatisch open gaan. U kunt de elektrische garagedeur alvast openen als u komt aanrijden zodat u in één keer uw garage in kunt rijden.

Hartman Garagedeuren heeft een groot assortiment aan elektrische garagedeuren en een greep uit ons assortiment treft u hieronder aan.

 

houten garagedeur

Houten garagedeuren

 

Elektrische garagedeuren met loopdeur

Niets is er gemakkelijker dan een garagedeur met loopdeur. Wanneer u een loopdeur in uw elektrische garagedeur heeft zitten, kunt u gemakkelijk de garage in zonder te hoeven wachten totdat de garagedeur volledig open is. Wilt u helemaal van alle gemakken worden voorzien? Kies dan voor elektrische garagedeuren met loopdeur.

 

Elektrische garagedeuren en deuropeners

Wanneer u kiest voor elektrische garagedeuren van Hartman Garagedeuren krijgt u hier garage deuropeners bij. Er zitten veel voordelen aan garagedeur openers zoals:

  • Veiligheid voor uw gezin
  • Bewaking van de elektrische garagedeuren
  • Automatisch open en uitschakelsysteem
  • Eenvoudige en schone montage
  • Beveiligd tegen inbraak

 

Horrman garagedeur

Groene stroom en ventilatiefunctie

Het is bovendien mogelijk om uw elektrische garagedeuren van groene stroom te voorzien middels een zonnepaneel. Daarnaast treft u bij de elektrische garagedeuropeners die Hartman Garagedeuren aanbiedt een ventilatiefunctie aan. Hiermee kunt u een tweede openingsstand programmeren wat erg handig is als er verder geen ventilatie in de garage aanwezig is in de vorm van ramen of deuren.

 

Inbraakbeveiliging en veiligheid

De elektrische garagedeuren van Hartman Garagedeuren beschikken afhankelijk van het type over een mechanische vergrendeling waardoor de beveiliging optimaal is. Bij het sluiten van de deur zal de deur automatisch vergrendelen. Deze manier heeft zich effectief bewezen tegen open wrikken en deze vergrendeling werkt altijd ook als er geen stroom aanwezig is of uitvalt.

Elke elektrische garagedeur beschikt over een intelligent uitschakelautomaat. Zo zal de deur bij hindernissen automatisch stoppen en automatisch weer openen. Hierdoor is beklemming uitgesloten en het systeem controleert zichzelf en kan zich indien nodig opnieuw instellen.

Er zijn diverse maatoplossingen met betrekking tot garagedeur openers en elektrische garagedeuren en voor meer informatie staan wij u graag te woord. Neem vandaag nog contact met ons op.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Spring naar toolbar