Garagedeuren met loopdeur

Bent u op zoek naar een garagedeur waar u tevens doorheen kunt zonder de gehele garagedeur te openen dan zijn hier oplossingen voor in de vorm van de zijdelingse garagesectionaaldeur of ook wel de garagedeur met loopdeur. Hartman Garagedeuren heeft hiervoor verschillende type garagedeuren in haar assortiment van Hörmann.

  • Jonge onderneming met uitgebreide expertise
  • Ruim aanbod garage- en voordeuren
  • Showroom in Wormerveer

Hartman is uw specialist in garage- en voordeuren. Kom gerust eens langs in onze showroom en ervaar zelf de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over garagedeuren met loopdeur? Vul het online contactformulier in of bel direct.

Stel uw vraag
Bel direct: 075 7503892

Voordelen van een garagedeur met loopdeur

De zijdelingse garagedeuren met loopdeur (garagedeur met sectionaaldeur) biedt veel voordelen.

  • Er is veel ruimte beschikbaar onder het plafond van de garage. Doordat deze zijwaarts opent blijft het plafond van de garage geheel beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om de vrije ruimte in te zetten als extra opbergruimte.
  • Door de speciale constructiewijze kan de sectionaaldeur met loopdeur ook bij moeilijke montagesituaties, zoals een schuin dak, worden ingezet.
  • Een ander belangrijk voordeel is dat de sectionaaldeur met loopdeur een snelle toegang tot de garage verschaft. De nieuwe zijdelingse garage sectionaaldeuren zijn standaard voorzien van een zogenaamde ‘loopdeur’ functie en hiermee kunt u zonder de garagedeur te openen uw garage in. Ook als de bediening comfortabel plaatsvindt middels een aandrijving is het mogelijk de deur slechts een klein stukje te openen om een snellere toegang tot de garage te verkrijgen. Dit is handig en scheelt wachttijd, met name als u eventjes snel in de garage moet zijn.

De geïntegreerde loopdeuren worden afhankelijk van de deurbreedte geplaatst in het midden of asymmetrisch. Daarnaast zijn de deurblad frames dusdanig stabiel dat er geen risico bestaat dat de loopdeuren in open stand doorbuigen of voor andere problemen zorgen en de totale hoogte van de drempel bedraagt slechts 24 millimeter.

garagedeur met loopdeur

De loopdeur in de garagedeur zal automatisch sluiten, waardoor u altijd zonder problemen nadien de gehele garagedeur kunt openen zonder hierbij schade te veroorzaken.

Het is voor de veiligheid mogelijk om uw loopdeur uit te breiden met een meerpuntsvergrendeling of een veiligheidsset die het Politie Keurmerk Veilig Wonen – weerstandklasse 2 draagt.

De garagedeuren met loopdeur zijn dus ideaal voor als u geregeld in uw garage moet zijn om bijvoorbeeld een scooter of grasmaaier op te bergen en u hierbij niet de mogelijkheid bent of zin heeft om de garagedeur iedere keer te openen en door de deurdranger zal de deur altijd automatisch sluiten.

Garage schuifdeuren van Hörmann

Naast dat wij reguliere garagedeuren met loopdeur aanbieden kunt u ook bij Hartman Garagedeuren terecht voor Hörmann garage schuifdeuren. Dit is de perfecte oplossing voor garage eigenaren die meer eisen stellen bij alleen een garagedeur.

De deur is te gebruiken als loopdeur of als garagedeur waarbij het grootste voordeel hem in het feit zit dat de deur zijdelings beweegt en dus niet langs het plafond gaat.

garage schuifdeuren van Hormann

 

garage schuifdeuren van Hormann

U schuift de deur open zover als het voor u nodig is en tevens heeft u met wind geen problemen meer zoals dit wel het geval bij een standaard loopdeur is.

Bovendien kunt u bij deze garagedeur met loopdeur een elektrische garagedeuropenergebruiken en de Hormann garagedeuren zijn standaard van isolatie voorzien.

Meer informatie

Hartman Garagedeuren heeft verschillende garagedeuren met loopdeur in haar assortiment van Hörmann, en als u meer informatie over deze sectionaaldeuren met loopdeur of garage schuifdeur wilt kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ook vragen over de prijs van een garagedeur met sectionaaldeur beantwoorden wij graag.

Bekijk ook eens onze gerealiseerde projecten.