Openslaande garagedeuren

Naast gewone garagedeuren, garagedeuren met loopdeuren of garage schuifdeuren kunt u ook kiezen voor openslaande garagedeuren. Hartman Garagedeuren biedt de Hormann garagedeuren aan als de perfecte oplossing voor uw wensen.

De Hormann openslaande of twee vleugelige garagedeur is een geïsoleerde dubbele deur voor uw garage en deze biedt het gemak van een brede doorgang, zodat u niet de hele garagedeur hoeft te openen om bijvoorbeeld met de fiets naar binnen en buiten te gaan.

Deze garagedeuren zijn eventueel te bedienen met elektrische garagedeuropeners en hebben altijd veiligheid voorop staan. Voor een optimale veiligheid kunt u kiezen om de openslaande garagedeuren uit te breiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De garagedeuren worden dan voorzien van een driepuntsvergrendeling en dievenpennen.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Op maat gemaakte openslaande garagedeuren

U heeft het meeste plezier van een openslaande garagedeur als deze perfect aansluit qua afmetingen. Daarnaast wil het oog ook wat en is de kleur van de deuren ook niet onbelangrijk. Dit geeft de deuren de uitstraling waar u blij van wordt.

 

Wat zijn de voordelen van openslaande garagedeuren?

De garagedeuren van Hormann zijn leverbaar in verschillende dessins en deurprofielen. Bovendien is vrijwel elke RAL-kleur leverbaar. Hieronder de voordelen op een rij:

    • InbraakwerendOpenslaande garagedeuren
    • Onderhoudsvrij
    • Isolatie
    • Tochtdicht
    • Brede doorgang
Spring naar toolbar